Jegyek*

DE diákigazolvánnyal: 1000 Ft
Regisztrált külsősként: 2000 Ft
Ruhatár díja: 200 Ft

 

Hol vásárolhatok jegyet? Tényleg csak diákigazolvánnyal tudok bejutni?
Programjainkra a Klub területén vehetsz jegyet a jegypénztár nyitvatartási idejében. A pénztár a rendezvény kezdetekor nyit, és 2 órával a vége előtt zár. Belépni csak Debreceni Egyetemi diákigazolvánnyal lehet. DE egyetemistaként 2 külsős (nem debreceni egyetemista) barátod regisztrálhatod a rendezvényt megelőző pénteki naptól az esemény napján 18 óráig, a  "Külsős regisztráció" menüpontban. A regisztrált vendégeid által okozott károkért a felelősség Téged terhel.

Tudok-e jegyet lefoglalni vagy elővételben megvenni? Lehet-e még jegyet kapni az aktuális eseményre?
Mivel a hely befogadóképessége véges, ezért jegy foglalása, elővétele nem lehetséges, és esetenként létszámstop alakulhat ki. Ezt, amint tudjuk, a Facebook eseményben, egy posztban jelezzük.

Van a helyszínen ruhatár?
Természetesen van. Szakestek és évfolyamestek alatt (23.00-ig) ingyenes, egyébként 200Ft. Egy biléta maximum 2 ruhadarab (pl. táska+kabát) elhelyezésére alkalmas. A táskák egy alkalommal díjmentesen kikérhetőek, hogy ki- vagy betehessetek valamit, de ekkor a táskát a pulttól elvinni nem szabad.

Ha egyéb kérdésed van, olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon!

*A fentiekben leírtak a csütörtökön 23.00 órától keződő "Klinika Buli"-kra vonatkoznak. Egyéb rendezvények esetén az árak változhatnak.